helgen

Tjabba, ligger i soffan och kollar på Camp rock. Jag vakna typ halv åtta och va skitpigg. Har inte bloggat på länge.. lessen för de.. Men kolla här:

Fredag: Va hemma från skolan, hade ont i magen, feber & halsen -.- Sov typ hela dagen, satt faktiskt ingenting vid datan. :o Duktig huh ? ;] Men sen kom Ellen & hennes familj.. Vi käka middag och stack till brasan. Där träffade vi skitmånga, kramkalas hade vi där. Sen så stog vi mest och snacka bara. Adde sa att han skulle spela i hhk1.. FUCK säger ja bara :[ Vi skulle varit i samma lag i helgen. De är "mixcupen" där de e blandat killar och tjejer.. Men ja kan nt va vem för ja e fortfarande lite sjuk.. Men mår grymt bättre än va ja gjorde igår på dan.. Men jaja, sen så gick jag & Ellen hem, la oss på soffan och somna typ.. Men rätt chill vare ! Oh juste, påvägen hem så vare en kille som hade skitfula braller framför oss.. När vi gick till bilen asså. Då skrek jag: "Snygga brallor" då vänder sig geeken om och gissa vem de va ?! CHRIBBA.. haha, de va fett pinsamt..

Lördag: Ska bara vara hemma idag, plugga på "örat" som vi har läxförhör på på måndag. Ska försöka bli frisk också -.-

Söndag: Ska kanske åka och kolla på vårt fantastiska lag. Måste fan de, vill inte svika dom.. Men de beror fortfarande på hur ja mår. Men tror ja kan de! Och Elli: Ja vet inte om vi kan göra något.. Men ja kommer t utsälje på tisdag.. Då kanske vi kan göra nått bebis ?


Okej, nu pallar ja inte skriva mer.. Men duktigt av mig som skrev så mycke.. OMG !!! Men jaja, puuuss :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0